Domenica snimila spot na otočiću: ‘To je za mene raj na zemlji!’

Piše: - 15/07/2019

Domenica je pjesmom ‘Nema te svit’, na 59. Splitskom festivalu, proslavila dvije godine uspješne karijere. Ovih je dana snimala i videospot u svojoj Veloj Luci.

‘Mislim da smo mi savršeno izolirana sredina u kojoj se svakakve umjetnosti rađaju i kad pogledaš sve oko sebe – sunce, more, klima, domaća spiza. Pa tko ne bi imao inspiraciju za sve život? To je jednostavno tako, imamo lijepo čisto more, otočiće za kupanje. Preporučila bih svima da dođu na Proizd, to je za mene raj na zemlji. Najljepši otočić na kojem sam bila i na kojem ću biti’, priznala je Domenica.

 

 

‘Nekako se točno potrefila ta pjesma koja je toliko životna, prekrasna, mediteranska prije svega, tako da stvarno nisam mogla zamisliti bolji ambijent’, otkrila je Velolučanka.

Dimenicu se ovih dana može uživo čuti diljem obale – hrpa je nastupa. No, ono što je nju i Franku Batelić sigurno oborilo s nogu, to je vijest da će 30. kolovoza izaći na pozornicu prije Rite Ore te svojim hitovima zagrijati fanove na zadarskom Višnjiku, za spektakl koji priprema britanska pop zvijezda!

‘Da ne pjevam kao predizvođač, svakako bih bila u publici i guštala u njenom koncertu. Iskreno, još uvijek nisam svjesna da će se to ostvariti i preuzbuđena sam!’, rekla je Domenica.

 

(foto: Domenica / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]