DJ-evi narodnog imaju glazbene favorite

Piše: - 30/09/2020

Dok je većina na godišnjem odmoru, istog nema za izvođače najbolje domaće glazbe. Oni su u studiju vrijedno pripremali nove stvari koje ćemo tek slušati. Zbog ‘novog normalnog’ brojni su koncerti bili otkazani pa su, za razliku od prijašnjih godina kad bi ih okupirale gaže, za to sada imali više vremena. S ljetom smo se pozdravili, a dok čekamo nove pjesme, rezimirali smo stvari koje su do sad u ovoj godini već uzele maha i ušle nam u uši. Rezimirali su godinu zapravo naši DJ-evi na narodnom i odabrali svog favorita.

Iako je izašla tek nedavno, nova pjesma Tereze Kesovije Ima te skroz je osvojila našu Tajči. Teško joj je bilo odabrati samo jednu najdražu, a mi sa sigurnošću možemo reći da joj srce osvajaju i Prozor prema zalazu koju zove ‘pjesma vrijedna otkaza’ i Fritula dok odbrojava do Božića kojeg će spominjati u eteru skoro jednako kao i punjene paprike.

 

 

Mladi Vinko Ćemeraš osim što je osvojio srca slušatelja, osvojio je i Marka Bratoša, Ginu Damjanović i Nives Ivanišević. Odabrali su njegove pjesme kao trenutne favorite. Uz to, Vinka Marku ne smiješ ni spominjati ako prije toga nisi osigurao par sati slobodnog vremena jer se neće moći zaustaviti.

 

 

 

Kad svira Opća opasnost u 385 showu Tomislav Cvetković traži potpunu tišinu jer mu je Pusti me na miru postala svojevrsna himna. Kaže da se ne može odlučiti za samo jednu pjesmu, ali ovu trenutno najviše pjevuši.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]