Deset dana do koncerta Doris u karanteni

Piše: - 20/11/2019

Ostalo je manje od 10 dana do koncerta Doris Dragović u Areni Zagreb. Uoči glazbenog događaja godine, kako je prozvan već od same najave, za Narodni je otkrila kako teku pripreme i po čemu će ovaj koncert biti poseban.

Glazbena diva čini sve što je u njezinoj moći da 30. studenoga svim posjetiteljima zagrebačke Arene podari uspomenu koju će pamtiti.

U karanteni sam već 15 dana. Nastojim ostati zdrava, nastojim u ovo vrijeme virusa, viroza i gripa da mi nitko ne dođe blizu. Možete zamisliti kako izgleda moja svakodnevica“, ispričala je dobro raspoložena Doris.

Po čemu će ovaj koncert biti drugačiji od svih drugih?

„Po tome što je svaki moj koncert poseban i različit, repertoar nikad nije identičan, za svaki se pripremamo kao da je zadnji… Imam i bogatstvo, sa mnom na pozornici te večeri bit će maestro Ante Gelo, sa svojim gudačima, koji već mjesecima priprema aranžmane. Moje pjesme dobit će nebesku perspektivu upravo kroz to što će na pozornici biti 15 gudača.

Za nastup se, kako je rekla, priprema ‘udarnički’, ali treme nema.

„Nisam u nekom posebnom stresu, osim što čovjeka vuče odgovornost – jesam li sve napravio. U ovim trenucima meni je važno družiti se sa svojom glazbom, razmišljati kako izraziti pjesmom ono što bi želio.“

Njezini brojni obožavatelji uopće ne sumnjaju da će sve biti savršeno, a mnogi će iduću subotu u zagrebačku Arenu stići i iz Njemačke, Švicarske, Grčke…

„Meni je taj fenomen nešto nezamislivo, nemam dovoljno riječi da zahvalim tim ljudima na povjerenju. Moja opsesija, moja velika briga je da dam ono što nekome može nahraniti dušu dovoljno da pomisli, kad se vraća kući, vrijedilo je.

30. studenoga Doris Dragović prvi će put stati na pozornicu zagrebačke Arene. Koncert koji je rasprodan prije gotovo dva mjeseca organizira Narodni.

Evo i trenutka kada je Doris otkrila tajnu da će održati svoj prvi koncert u Areni Zagreb – bilo je to gostovanje u Living Room Acousticu.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]