Danijelin ‘Čovjek bez adrese’: ovo sam kompletna ja

Piše: - 13/11/2019

  • Narodni je danas u podne bio prepun emocija – Danijela Martinović premijerno je live izvela svoju novu pjesmu Čovjek bez adrese, a ovo su samo neki od komentari slušatelja: “Plačem uz vas bas me gađate danas”; “Nova Danijelina pjesma je malo reci odlicna, samo neka tako nastavi.”

“Ovo je moja duša unutra, moja duša koja je dobila svoju punoću i jako mi je drago čuti ovakve komentare, jer jedini smisao onog što radim je da dođem do ljudskog srca. Ovo stvarno podcrtava put kojim sam krenula, neki novi put, novi zvuk, nešto drugačije, nešto što sam kompletna ja. Možeš biti lažan, do nekog trenutka, ali onda to stane, mora proći, istina mora doći, to su viši zakoni” rekla je Danijela nakon premijere.

Iza ‘Čovjeka bez adrese’ stoji duga priča, kaže Danijela: “Godinama su me ljudi pitali, pišeš tu peoziju, kako se nikad nisi usudila nešto objaviti: I stvarno se nisam usudila, sad ću vam reći nešto: usudite se doživjet ćete tako velike stvari za koje se nikad niste nadali.”

Danijela ustaje u 6 i ne staje do 22 sata, tako da će ‘Čovjek bez adrese’ uskoro dobiti i spot. Njen raspored je pun do kraja godine, sve završava nastupom u Makarskoj za Novu godinu, a i u 2020-oj očekuje velike i lijepe stvari.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]