Danijela u Erninom dvorištu izgubila cipelu!

Piše: - 23/09/2020

Misliš da posebnije ne može od koncerta u tvom dnevnom boravku. Ali može! U tvom dvorištu s najbližim prijateljima i obitelji.
Koncert u tvom domu, ove je godine iznimno u dvorištu Erne Treske Sorić u Čakovcu održala uvijek dobro raspoložena Danijela Martinović: “Ovo mi je prvi put da nastupam u nečijem dvorištu! Probili smo led, ja ću se odmah skinut dečki, da ne čekate…” rekla je u šali Danijela nakon prve pjesme Zovem te ja.

U jednosatnom koncertu Danijela je otpjevala mnoštvo svojih hitova, među kojima i ‘Jednu za ljubav’, ‘Danima, godinama, satima’, ‘Marke nemam’, ‘Čovjek bez adrese’, ‘Neka mi ne svane’, ‘Da je slađe zaspati’, a u jednom trenutku od plesanja izgubila cipelu.

“Izgubila sam cipelicu, uvijek se to dogodi”, rekla je Danijela. Bez cipela je ostala i sama Erna koja se rasplesala i u jednom trenutku namjerno odbacila cipele: “Ja bi mogla tako cijelu noć”, rekla je Erna.

Koncert je ove godine bio iznenađenje šezdeseti rođendan Erninog oca: “Puno vam, hvala i dođite nam opet, nema bolje večeri za moj rođendan”, rekao je Ernin otac i dao Danijeli buket cvijeća.

Susjedi, poznanici, prolaznici, svi koji su se sinoć zatekli u blizini zavirivali su preko ograde dvorišta, a diljem zemlje sve se uživo pratilo uz narodni i narodni TV.

“Oduvijek volim drugačije i neobično, pa tako i ovo, molim vas pljesak za narodni koji i u ovakvim vremenima pronalazi način. Hvala vam na ovom nezaboravnom iskustvu, ja vas sigurno neću zaboravit nikada”, rekla je Danijela za kraj koncerta u Erninom dvorištu.

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]