Danijela te vraća u djetinjstvo

Piše: - 15/02/2019

Danijela Martinović vraća nas u djetinjstvo svojom novom pjesmom ‘Kao prekjučer’. Iako je vani tek dva tjedna, skuplja preglede na Youtubeu, ali se penje i na top listama. Na Top16 listi Narodnog trenutno je treća.

Pjesma  zapravo pjeva o nostalgiji za vremenima koja su prošla. Najčešće ih, dok ih prolazimo, nismo svjesni a onda kada prođu žalimo za njima no bez obzira na sve na kraju refrena priča poentira-zato uzmi sve što ti Život da. Ne propuštaj prilike tek tako, kao da ih ima beskonačno jer to nije istina. Svatko ima samo određeni broj prilika ali kvaka je u tome što nitko ne zna koliko, napisala je Danijela o pjesmi čiju glazbu potpsuje Ivan Huljić, a tekst Vjekoslava Huljić.

To je bilo kao prekjučer
Mislili smo da je život fer
To je vrijeme što mi pripada
Bilo nam je kao nikada

To je bilo kad se letjelo
Tako nam je malo trebalo
To je vrijeme što mi pripada
Zato uzmi sve što ti život da
Ma uzmi sve, sve što ti život da

Čim sam pročitala stihove…mogla sam jurit vjetru okretat pedale, nizala zvijezde kao parangale….shvatila sam da sam to čekala dugo vremena,da mi je važno pjevati ono u što vjerujem svim srcem a ne ono što se očekuje od mene ili ono što je in. U tih nekoliko sekundi dok sam čitala te stihove mnogo toga u meni nakon dugo vremena sjelo je na svoje mjesto. Po stoti put posvjedočila sam da se sve događa baš onda kada se treba dogoditi-ni mrvicu prije ni mrvicu poslije.

I sad je tu. Da ju slušaš, da ju gledaš. Uživaj!

 

Osim poslovnog, Danijela očito i privatni život diše punim plućima. Nedavno je na svom Facebook profilu objavila kako se bori sa strahom. Sve je postavila i na svoj Youtube kanal Danijela #bezfiltera.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]