Dan žena: Čestitke pršte sa svih strana!

Piše: - 08/03/2021

Međunarodni je Dan žena, a priliku da čestitaju ljepšem spolu iskoristili su i brojni izvođači najbolje domaće glazbe. Zavirili smo malo na njihove instagram profile.

 

Pravila igre, Damir Kedžo i Denis Dumančić samo su neki od glazbenika koji su poslali online čestitke svim damama.

Čestitkama za sve dame pridružila se i Franka koja u posljednje vrijeme uživa u Istri. Ovogodišnja finalistica Dana najbolje domaće glazbe nedavno je sa sinom Viktorom uživala u njegovim prvim maškarama, a za narodni nam je ispričala kako je maleni isti kao i ona: ‘Isti ja po karakteru, ne znam još u vezi mikrofona, ali jako je tvrdoglav, ide svima, uopće me ne šljivi dva posto, društven je kao ja… A ja sam se nadala da će bar malo od tate dobiti, jedan smireniji ton u sebi.’ 

 

 

Mlada mama Franka ima, čini se, vremena za sve. Uživa sa sinčićem, ali stigne nizati i glazbene uspjehe. Krajem siječnja stigla je kod nas na narodni u finale Dana najbolje domaće glazbe kad je i preuzela ‘samo godinu dana sa zakašnjenjem’ pobjedničku statuu Bilo naroda koju je osvojila za stvar ‘Sve dok sanjaš’. 

Nakon toga održala je mini online glazbeni show za sve svoje fanove kojima koncerti fale i jedva čekaju Franku gledati uživo na pozornici, ali i njezina stvar Plan B, zahljajujući tvojim glasovima, i dalje se nalazi na TOP 16 listi narodnog. Trenutno je na 13. mjestu.

 

 

I za kraj, svim damama cijela redakcija narodnog želi sretan Dan žena!

 

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]