Dan NDG: U konkurenciji i Bebekova ‘Ljubav k’o iz pjesme’

Piše: - 18/01/2019

Kakva bi to lista najboljih pjesama iz 2018. bila bez najstarijeg i najiskusnijeg? Tako su razmišljali slušatelji koji su ‘Ljubav k’o iz pjesme’ Željka Bebeka nominirali za pjesmu godine Narodnog.

Uvijek skromni Bebek na nominaciju reagira očekivano: “Meni je drago da je nominirana, ona neće biti ni bolja ni lošija ako pobijedi i ako ne pobijedi. Htio bih svima reći da je meni to jedna od najdražih pjesama koje sam u karijeri otpjevao.”

A svjesni smo da je pjesama u njegovoj karijeri dugoj više od 50 godina bilo puno. Jedna od novijih je i ‘Ako voliš ovu ženu’, duet s neprežaljenim Oliverom, koji je prošle godine ušao u TOP 10 te smo ga imali prilike čuti uživo na Danu najbolje domaće glazbe.

Na pitanje ima li favorita s liste, pjevač se teško odlučuje…

“To su sve sjajna imena pa bih se radije suzdržao od proglašavanja favorita, ali je lijepo biti u tom društvu koje vole Hrvati.”

Ako je ti želiš čuti uživo na Narodnom, glasuj za svojeg favorita. Sve što trebaš je kliknuti ovdje i ocijeniti nominirane pjesme. Koja će ponijeti titulu najbolje, saznat ćemo 30. siječnja od 18:30, kada će 10 najboljih uživo u zagrebačkom muzeju Mimara izvesti svoje pjesme. Sve ćeš moći pratiti slikom preko Narodni TV-a i na radiju, a glasanjem za svoje favorite možda osvojiš i dvije VIP ulaznice za show.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]