Čudo je moguće, kaže Jacques

Piše: - 25/11/2020

Točno mjesec dana do Božića narodni gori od božićnih pjesama, što starih, što novih. U srijedu imamo već treću božićnu premijeru ovaj tjedan! Jutros se u Jutarnji klub Marku i Hrvoju javio Jacques sa svojm božićnom ‘Čudo je moguće’.

“Ne bih htio da ljude baci u bed, ona naprotiv nosi nadu i vjeru u bolje sutra, ali me doista nije inspirirao Božić kao Božić nego sam se pitao kako će izgledati Božić i Nova godina, to je to pitanje koje ja postavljam sebi i cijelom svijetu”, rekao je Jacques.

Ovaj Božić želim da ljubav bude utjeha
I da podsjeti nas sve na ono najvažnije
Nova godina kao nova prilika
Da nam krene najbolje jer čudo je moguće

Jacques je najavio i jednu lijepu vijest, a to je da upravo do Božića možemo očekivati njegov novi album: Čitave se godine trudim u nedostatku koncerata da sa svojim malim timom završim album i to do Božića, i to će se doista i dogoditi. O božićnoj pjesmi nisam uopće razmišljao, uz tolike predivne pjesme, kakva sad božićna, ali onda se na jednoj probi dogodila pjesma ‘Čudo je moguće'”.

 

Budući da je tekst takav kakav je, to nije je još jedna božićna pjesma, nego pjesma koja doista govori o ovoj ludoj godini i nije mogla izaći nekih sljedećih godina, nego ove. Napravila mi je totalni dar mar, ali morao sam joj dati priliku da živi.

Ovaj Božić svi smo isti
Gradimo iz temelja
Nikad nismo bili bliži
Ja sam ti, a ti si ja
U nadi je spas
A nama tako malo treba
Da nestane strah
I da probudi se vjera…

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]