Četvrt stoljeća grupe Nola!

Piše: - 03/09/2018

Nola je jedna od onih grupa koja te osvaja svakom novom pjesmom. Nema tu nikakve pretjeranosti, samo jednostavna, čista emocija i Gabin glas koji otvara neke bolje svjetove.

Dio tebe‘, ‘Osmijeh‘, ‘Do kraja‘, ‘Moj svijet‘, ‘Iznad oblaka‘ neke su od pjesama koje ćemo čuti i na kraju slavljeničke turneje u zagrebačkoj dvorani Lisinski 16. studenoga 2018.

Nola, naime, obilježava svojih prvih dvadeset i pet godina, a slavljenička turneja počela je u travnju koncertom u pulskom Istarskom narodnom kazalištu.

Nola (foto: Facebook/Nola)

Nola (foto: Facebook/Nola)

“Opstali smo zbog pjesme i pjesama. U njima su zauvijek ostali zapečaćeni neki trenutci našeg zajedničkog života. Neke radosti, tuge, odustajanja, nadanja, ljubav i suživot. Sve to sažeto u muziku i stih. Ustrajemo zbog onih pjesama koje još čekaju da budu ispisane i otpjevane. To je Nolinih 25 godina.” – izjavila je Gabi.

Srce četveročlane grupe čini bračni par Gabi i Marijan Jelenić koji su grupu osnovali u Puli sredinom devedsetih i od tada traje njihova međusobna ljubav, ali i ljubav s publikom.

“Poveznica naših pjesama je proživljena ljubav odnosno život nas dvoje. Puno je ljudi koji se poistovjećuju s našim stihovima i koji u našoj glazbi pronalaze djeliće svojih života.”

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]