Božić s Narodnim: Zvijezde ti pjevaju najljepše božićne pjesme

Piše: - 15/12/2018

Jelena Rozga, Franka, Pravila Igre, Zsa Zsa, Jure Brkljača, Matija Cvek, Pavel, Vatra i Gobac i Stjepan Lach. Sve njih skupio je Narodni u svojem okićenom dnevnom boravku, a zajednički cilj bio je donijeti slušateljima i gledateljima Božić u njihove domove.

‘Božić dolazi’, ‘Bijeli Božić’ i mnoge druge svima poznate domaće božićne pjesme izmijenile su se u novom izdanju Living Room Acoustica.

Jelena Rozga za posebno izdanje Living Rooma otpjevala je pjesmu ‘Božić je’, koju u originalu izvode Minea i izvođači okupljeni pod imenom Tonika Dream Team:

“Jako sam sretna što sam otpjevala ovu predivnu pjesmu iz 1997., koju sam na neki način oživjela u Living Roomu Narodnog. A i stiže nam najljepše doba godine, kad čujem božićne pjesme, uživam, za mene je to to.”

 

Svojom obradom najviše je iznenadio mladi Matija Cvek, koji je ‘Bijeli Božić’ Crvene Jabuke donio u reggae ritmovima:

“Kao i uvijek, bend i ja preferiramo muziciranje, eksperimentiranje, žongliranje glazbom pa se iskreno nadam da će slušatelji prepoznati naš entuzijazam i originalnost.”, rekao je Matija za Narodni.

Bend Pavel izveo je vlastitu pjesmu ‘Svi moji Božići’, dok je Vatra, zajedno s Davorom Gopcem, u pjesmi ‘Sretan Božić, sretna Nova godina’ zamijenila pokojnog Dina Dvornika.

Zsa Zsa je pak slušatelje podsjetila na ‘Naš Božić’ Nine Badrić, a Stjepan Lach u Oliverov ‘Bijeli Božić’ odlučio je ubaciti usnu harmoniku. Mladi Jure Brkljača u Living Roomu je predstavio svoju novu pjesmu ‘Božić je’, a Pravila Igre dignuli su atmosferu sa ‘Sretan Božić svakome’. Izvedbom tradicionalne ‘Tiha noć’ slušatelje i gledatelje počastila je Franka.

Za kraj emisije, za pjevački mikrofon sjeli su i voditelji Living Room Acoustica, Tomislav Cvetković i Gina Damjanović te slušateljima poklonili svoju verziju pjesme ‘Sretan Božić svakome’.

Narodni Living Room Acoustic možeš pratiti uživo svakog drugog četvrtka od 18:15 na Narodnom, Narodni TV-u i na Facebooku.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]