Borna Ćorić za Narodni o promjeni tima, najvećem strahu i najboljoj domaćoj glazbi

Piše: - 09/09/2019

Nakon što je nedavno objavio da je promijenio tim, Borna Ćorić otkrio je na Narodnom da je trebao promjenu, a progovorio je i o svom najvećem strahu te o tome gdje se vidi za 10 do 15 godina.

Gostujući u Pravom danu u razgovoru s Tatjanom Jurić, osvrnuo se na rang listu. “Nisam pogledao rang listu dva mjeseca. Znao sam da sam na putu prema dolje. Pokušavam napredovati i vidim puno segmenata u kojima bih mogao napredovati. Ne želim se koncentrirati na rang listu.”

Borna je nedavno donio odluku o promjeni tima. Otkazao je suradnju treneru Riccardu Piattiju, fizioterapeutu i kondicijskom treneru. “Trebao sam promjenu. Mučile su me mnoge stvari. Imali smo nekih malih problema i procijenio sam da je sada vrijeme da krenem dalje i da nađem novi tim. Posljednjih deset dana naporno radimo. Nije baš lagano naći novi tim”, istaknuo je Ćorić.

Otkrio je i koji mu je najveći strah: “Nije me strah hoću li biti prvi ili peti. Strah me hoću li izvući najbolje iz sebe. To mi je bitno. Da se mogu na kraju karijere pogledati u ogledalo i reći da sam dao sve od sebe.”

Bacio je pogled u budućnost: “Za 10 godina se nadam da ću još igrati, a za 15 da ću biti u mirovini, piti čašu dobroga vina i uživati slušajući Narodni“.

Na Instagramu Narodnog, do srijede 11. rujna možeš osvojti dres s potpisom Borne Ćorića.

Otkrio je i da je obožavatelj Doris Dragović i raduje se njezinom koncertu u Areni Zagreb 30. studenoga. “Svako popodne kad idem spavati, to mi je običaj od 14 do 14.30, pustim njezine pjesme. Volim ih sve, a najdraža mi je ‘Malo mi za sriću triba’.”

 

Poznato je da Borna Ćorić voli zapjevati, a s kim bi najradije složio duet? “S Mladenom Grdovićem se dogovaram godinu i pol, dvije. Rozgi sam se ponudio ali mi se još nije javila. Ovim putem se nudim svima” – smije se Borna.

 

View this post on Instagram

 

😃😃😃 @bornacoric feat. @rozgajelenaofficial #Opijum ❤️🎧 #narodni #najboljadomaćaglazba #Split

[video: @bornacoric]

A post shared by Narodni (@narodniradio) on


I za sam je kraj Tatjani otkrio zanimljivosti iz svojeg ljubavnog života. “Nemam curu. Slobodan sam. Ne znam kakva bi moja cura trebala biti. Da znam, možda bih je imao”, zaključio je Ćorić.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]