‘Bolji ljudi’: Franka novom pjesmom šalje važnu poruku

Piše: - 19/03/2021

Kako najkraće opisati čaroliju koju nam Franka prenosi u novoj pjesmi ‘Bolji ljudi’, koju smo premijerno slušali u 385 showu narodnog, nego kako je ona to i sama rekla: ‘Pjesma koja se u svako doba može slušati i u svako doba paše.

Spojili su se Ante Pecotić i Bojan Šalamon Shalla i dobili smo pjesmu koja sjedinjuje gospel, mir, jednostavnost, ali i silnu emociju na što je Franka posebno ponosna. Na prvu nije trebala zvučati ovako, ali u studiju se, priznaje nam Franka, nešto čarobno dogodilo i nadograđivanjem početne ideje shvatila je da je ‘to to’ i da pjesma mora biti njezina.

Nadam se da će se dopasti ljudima koliko i meni, definitvno je po svemu jedna od posebnijih koje sam ikad snimila.’

‘Bolji ljudi’ pjesma je koja govori o svemu onome što nas je naučila protekla godina i kad se sve zbroji i oduzme, nosi snažnu poruku koju svi moramo što prije osvijestiti: ‘Mislim da smo se svi trebali resetirati i da nam je svima sve to skupa dobro došlo, htjeli ne htjeli. Svima nam je izbrisala sve staro i postali smo svjesni koliko nam je u životu zapravo malo potrebno.’ 

Osim što niže uspjehe jedan za drugim, Franka ima vremena posvetiti se i majčinstvu – dokaz je da se sve može i sve stigne. U danima kad je zaposlena od jutra i ima previše obaveza, večer rezervira samo za svojeg malenog mezimca, sinčića Viktora. 

Spot izlazi u srijedu, na njemu je radila mlada ekipa i posebno je ponosna na energiju na setu i ono što ćemo svi vrlo brzo vidjeti: ‘Ekipa je bila puna inspiracije i željna rada. Marko Braić, moj dugogodišnji prijatelj još iz srednje škole, glumi u njemu. Pun je malih pričica iz života i sve će biti predivno.’ 

Za ovu godinu u planu joj je izdati album koji ćemo, ako sve bude dobro, slušati prije ljeta. Uz to, u 6. mjesecu planira i veći koncert.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]