Beta Sudar: “Izabrala sam glazbu prije nogometa”

Piše: - 17/09/2018

Cura koja ruši stereotipe. Takav dojam ostavila je na nas 19-godišnja Beta Sudar koja nas je osvojila prvim singlom ‘U mislima’, a istim smjerom nastavila je s drugom pjesmom ‘Voli, ne voli’. Beta je osoba koja je zbog glazbe prestala igrati profesionalni nogomet. Iako nismo vidjeli kako igra, čini nam se da je dobro odabrala…

“Bila sam stoper i lijevi bok, a stoper drži do svojeg teritorija, nitko ne može proći. Takva sam i u glazbi, idem naprijed i mislim da nitko ne može ni sa pozitivnim ni sa negativnim komentarima pokolebati ono u što vjerujem.”, rekla je Beta za Narodni i dodala kako je jedna od stvari u koje vjeruje da se pjevanjem želi baviti cijeli život.

Na pitanje kakav je bio osjećaj kad se prvi put čula na radiju, kaže da je osjećaj predobar. ”  Ja sam još uvijek nova u svemu tome. Išla sam jedanput busom u Zagreb i pustili su moju pjesmu baš na Narodnom i slušam svoju pjesmu i gledam hoće li itko primijetiti da sam to ja, ali ne, nitko nije primijetio. Dobro, ima vremena.”, kaže kroz smijeh.

Kad je riječ o uzorima, Beta ne dvoji previše i odgovara kako najviše voli Vannu, Ninu Badrić i Jacquesa, koje već sad može nazivati kolegama, posebno zbog činjenice kako na svojim pjesmama surađuje s Predragom Martinjakom – Peggyjem, osobom koja pjesme radi upravo za njezine uzore.

S obzirom da je glavne ciljeve kao što su profesionalno pjevanje i izdavanje pjesama ostvarila, za pet godina Beta se vidi s hrpom koncerata.

“Stvarno vjerujem u to sve, vjerujem u ljude koji stoje iza mene tako da mislim da bi to moglo nekim dobrim putem ići. Vidjet ćemo, mogu ja sad pričati priče, ali ja mislim da će to tako biti.”

(foto: Beta Sudar/Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]