Beta Sudar i Roko Vušković u prvom duetu ‘Ima boljih’

Piše: - 09/09/2019

‘Jako smo ponosni što je baš ova pjesma postala naš prvi zajednički duet, osvojila nas je poruka koju nosi i to što pravu ljubav ne izjednačava sa savršenstvom nego s dovoljno jakom željom za prevladavanjem svih iskušenja koji joj stanu na put. Nadamo se da će vam se svidjeti te da će se mnogi od vas pronaći u ovim lijepim stihovima.’ – Beta & Roko

‘Ima boljih’ – pop pjesma zanimljivog teksta svidjela se Beti i Roku na prvu, a probno je snimanje pokazalo da im se vokali odlično slažu. Za pjesmu su snimili videospot nadahnut country estetikom.

‘I Beti i meni ovo je prvi duet i sretan sam što smo dobili priliku snimiti ovako dobru pjesmu. Družimo se i privatno pa će nam vrijeme provedeno u promociji pjesme poslužiti za dobru zezanciju.’, kaže svestrani kantautor Roko, akademski obrazovani saksofonist koji svira i gitaru, a predaje na Glazbenoj katedri Učiteljskog fakulteta.

‘Iako sam iz Slavonije, ovo mi je bio prvi susret s konjima i trebalo mi je neko vrijeme da se opustim uz te divne, ali i zastrašujuće velike životinje, no brzo smo se sprijateljili. Jako sam ponosna na ovaj duet s Rokom, tekst pjesme me kupio na prvu i nadam se da će publika zavoljeti ‘Ima boljih’, rekla je Beta o prvom duetu i prvoj suradnji s Rokom.

 

(foto: Beta Sudar i Roko Vušković / by  Hrvoje Banić)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]