Bang Bang predstavlja novi Nadrealizam

Piše: - 16/11/2020

Danas slavimo pa nazdravimo‘ – tako smo nekad, prije ovog novog normalnog i upravo nova stvar grupe Bang Bang prikazuje i govori o danima kad smo punili klubove, danas je to naš ‘Nadrealizam’. Ipak, nakon što su nam prodrmali zvučnike, vjerujemo da će uskoro i pozornice – pjesma govori o tome kako bismo još malo trebali zadržati strpljivost u glavama jer nas uskoro ponovno očekuju svirke i bit će nam bolje nego što je bilo.

‘Pjesma je nastala točno nakon lockdowna i potresa kao slavlje toga što je sve konačno iza nas. Nismo znali da nas čeka jedna ovakva drugačija jesen. Danas kad ju slušam, ja bih voljela da svi pomisle na to kako će taj nadrealni život koji je u spotu uskoro biti iza nas.’ -rekla nam je Lara iz benda.

 

Ekipa priprema i novi studijski album, posljednji su objavili krajem 2019. i bio je prava pop senzacija.

‘S ovom pjesmom krenuli smo u novi album, s potpuno novim, veselijim pjesmama. Vraćamo se pozitivnim harmonijama. Mi uvijek igramo kontra, ako je vani teško vrijeme i depresija, mi stvaramo durske melodije. Ako je vani sve dobro, mi stvaramo molske. Sad je dur neizbježan.’

 

(foto: Facebook Bang Bang)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]