Alen Đuras i Antonia Dora: ‘Presretni smo’

Piše: - 04/01/2021

Posljednja srijeda u siječnju rezervirana je za Dan Najbolje Domaće Glazbe, peti po redu, a stara je vijest da baš TI biraš najbolje od cijele godine! Imamo trideset najbolje ocijenjenih domaćih pjesama koje smo zajedno slušali na narodnom, a svoj glas možeš dati OVDJE – imaš vremena do 17. siječnja u ponoć! Tako odlučuješ koje pjesme ulaze u TOP 10 i na samom kraju, koja osvaja Bilo naroda.

Među pjesmama koje su se našle u Top 30 je i duet Alena Đurasa i Antonie Dore – ‘Da ti usne slijedim’.

Oboje su bili oduševljeni nominacijom, a Alen nam je rekao kako su od prvog trenutka vjerovali u pjesmu: ‘Ne mogu ništa drugo reći nego da sam presretan kako su ljudi reagirali. Mislim da je kombinacija mene i Antonie Dore stvarno uspjela i 2021. godina nije mogla početi bolje. U Top 30 pjesama ušao je i ovaj naš duet i stvarno sam presretan.’ 

Pjesma nije trebala biti duet, bila je namijenjena samo Antoniji Dori, ali je Alen na demo verziji pjesme ‘uletio’ u refren i nakon toga su pretpostavili, kaže nam on, da će pjesma biti veliki hit.

Divno, divno, čast mi je i sretna sam, nadam se da će postići još bolji rezultat‘ – rekla nam je Antonia Dora koja za sebe kaže kako je veliki optimist. ‘Presretni smo s time što smo napravili i nadam se da će biti još dobrih pjesama i da će se sva ova situacija oko nas smiriti jer – mora. Prošla godina je sama od sebe bila jako, jako teška. Mi smo bez obzira na sve radili. Nakon potresa u Zagrebu izbacili smo spot koji je sniman kad je Zagreb još bio netaknut. To je sve bila jedna velika emocija i ljubav.

Alen Đuras na svojem je Instagram storyju već pozvao obožavatelje da njemu i Antoniji Dori daju svoj glas.

 

 

Sretno svima!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]