Albina: Jedva čekam vidjeti sve nastupe

Piše: - 28/04/2021

Naši izvođači, a pogotovo mlađi, rado koriste svoje Instagram storyje kako bi dali priliku svojim pratiteljima da ih malo bolje upoznaju. Isto je učinila i Albina koja je otkrila neke zanimljivosti.

Sve je počelo pitanjima vezanima uz nastup u Rotterdamu za koji je rekla da je sve spremno i da jedva čeka stati na pozornicu: ‘Nastup je jako dobro osmišljen; bit će efektan i dinamičan.

Izdvojila je i svoje tri omiljene pjesme koje će nastupiti ove godine i tu se da primjetiti sklonost raznim glazbenim žanrovima. Ističu joj se Italija, Francuska i Rusija kao one nešto draže, iako je priznala da i nemalen broj drugih izvođača vrti i preslušava na dnevnoj bazi i da jedva čeka vidjeti sve nastupe.

Uz ova silna pitanja vezana za skorašnji nastup, odgovorila je i tko joj je bio celebrity crush u nešto mlađim danima: ‘Ne mogu vjerovat da ovo govorim, ali iskreno Ronaldinho.

Za one koji su pitali hoće li se ‘Tick Tock‘ pojaviti i u akustičnoj verziji ćemo samo još jednom podsjetiti na sjajan nastup kod nas.

Nakon Eurosonga se već razmišlja i o novoj pjesmi, a neki je vide u duetu s Nikom Turković.

Radujemo se novim Albininim ostvarenjima, ali prije svega željno iščekujemo njen nastup u Nizozemskoj. Još nas manje od mjesec dana dijeli od tog događaja i vjerujemo u uspjeh nje te tima koji je okupila uz sebe.

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]