Albina iskreno na svom Instagramu

Piše: - 17/08/2022

Albina, koja još uvijek ovo vrijeme koristi za odmor, putovanja, ali i nove projekte i sprema ispite, pozvala je na svom Instagram profilu fanove da joj postavljaju anonimna pitanja. Tako je između ostalog naša prošlogodišnja predstavnica na Euroviziji, otkrila da bi možda ponovno otišla na Euroviziju, ali da prije želi izgraditi svoj stil.

Nestrpljivi fanovi su ju zamolili da čim prije izbaci nešto novo, na što ima je Albina odgovorila:“Iskreno radi se, ali nekako prije želim bit 100% sigurna da je to to i da stojim iza toga”. Otkrila je i da će se u njenom portfoliu kad tad naći i neka balada, što joj je velika želja: “Voljela bi da bude nešto intimnijeg karaktera, ali za to treba vremena i iskustva”.

Njezini vjerni obožavatelji poručili su joj kako ne treba puno misliti, već samo izbaciti hrabro nove radove. Sve do sada je valjalo, pa će valjati i dalje.

Hvala na ohrabrenju! Svi se mi moramo ponekad prispitat i uopće shvatiti što želimo, to je prirodan proces sazrijevanja u svakom smislu.

foto: Instagram story Albina

foto: Instagram story Albina

Otkrila je i da ljeti koristi čim manje šminke, da voli nositi štikle jer ih uvijek krala kumi i u njima “paradirala” po stanu dok je bila mala, te da obožava punjene paprike.

Albini još uvijek možeš na njezinom Instagram storyju uputiti pitanje i ostati anoniman.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]