Akustični Matija Cvek mjesec dana prije albuma

Piše: - 16/03/2021

Točno mjesec dana uoči izlaska prvog Matijinog albuma “Izbirljivo i slučajno”, Matija nas je počastio s akustičnom verzijom ‘Ptica’.

Nedugo nakon što je izbacio singl ‘Ptice’ Matija je na svom Instagram profilu najavio prvi album: “I evo nas u samoj završnici trogodišnje utakmice. Po prvi put u životu imam osjećaj ko da ću napokon završit započeto, a to je za mene i moju divlju glavu fakat uspjeh, vjerujte. Inače ljudima treba manje da završe album, al kad drkaš po svemu, detaljan si, nesiguran si, tražiš svoj zvuk, voliš mjuzu koja nije ni blizu trenda trenutno – onda to valjda traje tolko. Srećom od početka imam vrh suradnike, podršku obitelji, prijatelja, izdavača. Usput se skupilo i dosta Vas koji sve pratite i volite to kaj kuhamo, bez Vas to i nema baš puno smisla. Imam sreću da sam doživio i osjetio taj trenutak ekstaze, apsolutnog oduševljenja i ispunjenja, predstavio svoju ideju umjetnosti i dobio ljubav natrag. Hvala Vam na tom.”

Prije nepunih tjedan dana Matija nam je bio gost u našem Living room acousticu. Pjevao je svoje ‘Visine’, ‘Ptice’, ‘Praviš me ludim’, ali i Magazinovu ‘Suze biserne’.

Living room acoustic narodnog možeš slušati svaki drugi četvrtak u 18:15, a ako si propustio Matiju, ovdje ti je prilika da nadoknadiš:

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]