Ako si propustio Doris u Areni prošle godine, imaš još jednu šansu

Piše: - 11/12/2020

Koncert narodnog koji je obiježio 2019.godinu, koncert koji je bio rasprodan dva mjeseca prije i o kojem se pričalo mjesecima poslije je onaj Doris Dragović u zagrebačkoj Areni 30. studenog. Na žalost mnogi su ostali bez svog mjesta na koncertu, pa ako si jedan od njih, ove nedjelje možeš vidjeti što si točno propustio ili ako si bio tamo, prisjetiti se kako je to izgledalo.

Osamnaest tisuća ljudi više od dva sata pjevalo je najveće hitove Doris Dragović: ‘Željo moja’, ‘Malo mi za sriću triba’, ‘Jedini’, ‘Ti si moja ljubav stara’, ‘Zemlja i stina’, ‘Krivi ljudi’, ‘Brod za nabolje’, samo su neki od njih.

Svoj prvi nastup u Areni Doris je otvorila pjesmom ‘Marija Magdalena’ s kojom je 1999. godine na Eurosongu u Izraelu osvojila četvrto mjesto. Prije godinu dana Doris je na koncertu ugostila Jacquesa, Mladena Bodaleca i Petra Grašu s kojima je otpjevala duete: ‘Ima nešto u tome’, ‘Baklje Ivanjske’, ‘Što je od mene ostalo’, a prisjetila se i Olivera Dragojevića otpjevavši njegov hit ‘Vjeruj u ljubav’.

Prvi dio koncerta iz zagrebačke Arene možeš pogledati u nedjelju, 13. prosinca u 19 sati na HTV2, a nedjelju iza toga i drugi dio.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]