2017. na Narodnom – Top 10: video pogled unatrag

Piše: - 20/12/2017

Bila je ovo godina u kojoj je Narodni proslavio svoj 20. rođendan spektakularnim koncertom Petra Graše u prepunoj Areni Zagreb pred 18.000 ljudi.

Bila je ovo godina u kojoj je Narodni dobio i novi vizualni identitet. Bila je ovo i godina u kojoj je startao live projekt Narodni Living Room Acoustic, ali i godina u kojoj smo proglasili Dan najbolje domaće glazbe i održali prvi izbor slušatelja za najbolju pjesmu godine Narodnog. Donosimo ti Top 10 video klipova koji su obilježili 2017. godinu na Narodnom.

10.

Odbrojavanje najgledanijih videa u 2017. na Narodnom započinjemo s desetim mjestom na kojem se nalazi Zsa Zsa koja je na Narodnom obradila legendarnu pjesmu Jasne ZlokićSkitnica‘ i dobila odmah brojne pohvale, uključujući i samu Jasnu koja se uključila uživo u prvu emisiju Living Room Acoustica.

9.

Na Svjetski dan radija 13. veljače 2017. na Narodnom je LIVE mini koncert održao Toni Cetinski. To je naš ovogodišnji broj 9.

8.

Veliku pažnju izazvala je Doris Pinčić svojim prvim odlaskom na nogometnu utakmicu u životu. Nakon što ju je Hrvoje Kečkeš naučio kako navijati, došlo je vrijeme primijeniti znanje protiv Grčke. I tako nam je Doris donijela i sreću na putu za Rusiju i Svjetsko nogometno prvenstvo. Taj je video zauzeo osmo mjesto na našoj video listi 2017-te.

7.

Bila je ovo čudesna godina za ovu mladu Osječanku. Mia Dimšić je rasturila s hitom ‘Život nije siv‘ i ušla u Top 10 Dana najbolje domaće glazbe, ali to je bio samo početak. Na našoj godišnjoj video top listi, završila je na sedmom mjestu.

6.

Pjevačka diva pretvorila se u rock zvijezdu! Jasna Zlokić gostovala je na Narodnom u emisiji ‘Narodni Living Room Acoustic‘ i oduševila obradom pjesme ‘Teške boje‘ koju u originalu izvodi Goran Bare. To je naš ovogodišnji broj 6.

5.

U Top 5 je ušao video koji je služio kao pomoć svima koji su se htjeli domoći nagrada koje su ukupno vrijedne 65.000 kuna u najvećoj igri godine ‘Tajanstvenih 3‘.

4.

Iako nisu odnijeli pobjedu na 1. Danu najbolje domaće glazbe, Petar Grašo i Hana Huljić su sa svojom live izvedbom pjesme ‘Srce za vodiča‘ došli do srca YouTubera.

3.

Treće mjesto na našoj Top video ljestvici 2017. godine pripada povratnici na scenu: Franki Batelić. Ona je live izvedbom emotivne balade ‘S tobom‘ na Narodnom odmah osvojila slušatelje.

2.

Drugo mjesto pripada Psihomodo Popu i fantastičnoj obradi legendarnog hita Miše KovačaProplakat će zora‘. Video je bio i na YouTube trendingu i dosad je najuspješniji cover iz ‘Living Room Acoustica‘. Psihomodo Pop i njihov frontman Davor Gobac nažalost neće po najboljem pamtiti kraj ove godine, jer su iznenada ostali bez svog bubnjara i jednog od osnivača benda Tigrana Kalebote koji je umro u 53. godini.

1.

Uvjerljivi pobjednik je jedna i jedina Doris Pinčić Rogoznica. Njezino milozvučno pjevanje po gradu pogledalo je na YouTubeu više od 200.000 ljudi, a isti je video na Facebooku pregledan milijun i šesto tisuća puta!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]