‘8 slova’ Zaprešić Boysa okupila vatrogasce, medicinare, vojsku…

Piše: - 17/05/2021

Bliži se najdraže razdoblje svakom Hrvatu i Hrvatici! Nogometno ludilo čeka nas za manje od mjesec dana, a i ove godine za početak “nabrijavanja” zaduženi su Zaprešić Boysi.

Novu pjesmu ‘8 slova’ začinili su dečki iz Opće Opasnosti, ali i oni mali, veliki ljudi. Marko iz Zaprešić Boysa otkrio nam je da je u snimanju spota sudjelovalo više od 300 ljudi. Među njima su oni koji su protekle godine podnijeli najveći teret – vatrogasci, medicinari, vojska, HGSS…

“To je bio stvarno zahtjevan zadatak, nismo se nikad susreli ni sa čim sličnim. Prije svega, potaknula se ta priča zadnjih godinu dana, koja u biti nije sjajna. Potresi, poplave, požari, pandemija… Pa smo razmišljali kako bismo voljeli uključiti u spot najzaslužnije djelatnosti i društvene skupine koje su podnijele najveći teret i dali najveći obol za malog čovjeka.”

Premijeru pjesme mogao si čuti ekskluzivno na narodnom još prošlog tjedna, a sad ti je preostalo još samo da odvrneš pjesmu na najjače, naučiš riječi i čekaš 11. lipnja kad za naše Vatrene kreće Europsko prvenstvo.

(foto: press)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]