Opća opasnost u zagrebačkom Domu sportova

Piše: - 18/07/2019

Bend pripada generaciji kojoj je svirka u Domu Sportova izazov i čast, jer je to nekada bilo (a i sada je) kultno mjesto za održavanje velikog koncerta. Bez obzira na to što postoje i neka nova “in” mjesta, željeli smo baš Dom Sportova i to će ovo godine biti i naš jedini koncert u Zagrebu.

Kaže to ekipa iz Opće opasnosti  kojoj će ovaj koncert 16. studenog 2019. biti vrhunac još jedne iznimno uspješne godine. A godinu su počeli među deset najboljih na Danu Najbolje Domaće Glazbe

Dvadeset i sedam godina Opća Opasnost obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu žestokim uspješnicama i predivnim baladama koje se već mogu nazvati klasicima domaće rock scene.

Uz predstavljanje pjesama s ‘Karte do prošlosti’, rock šestorka za Dom Sportova priprema svojevrsni glazbeni vremeplov s hitovima kao što su ‘Treba mi nešto jače od sna’, ‘Jednom kad noć’, ‘Pobjeg’o sam’…

U pripremi su i brojna glazbena iznenađenja, a kao najdraže goste Opća Opasnost uvijek ističe svoju mnogobrojnu, vjernu publiku: “Veselimo se svakom koncertu, pogotovo sada kada imamo puno toga novog za reći publici jer nam je novi album od nedavno u prodaji i upravo ga promoviramo na turneji. Ovo će nam biti prvi put u karijeri da van Županje promoviramo album u sportskoj dvorani. Dužni smo album posebno predstaviti publici u Zagrebu i to u našem najboljem u izdanju. ‘Karta do prošlosti’ je priča o vremenima kad smo svi bili nekako “bolji” ljudi, kad smo se više međusobno družili i imali osmijeh na licu. Naša publika nam pruža baš to: sada je tu već treća generacija i svi imaju onaj iskreni osmijeh i bit će nam jako drago upravo s njima proslaviti 27 godina rada i postojanja benda.”

Ulaznice osiguraj već sada na  entrio.hr

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]