Vesna Pisarović najavila goste iznenađenja u Domu sportova

Piše: - 14/01/2020

Još dva tjedna nas dijele od Dana najbolje domaće glazbe i mini koncerata tom prilikom. Na veliku pozornicu u City Plazi izaći će Nina Badrić, Jelena Rozga i Vesna Pisarović koja nam je i najavila taj nastup kao i onaj njen samostalni u Domu sportova.

Mini koncert je sjajna uvertira za njen veliki koncert  na kojem se očekuje hrpa rasplesanih i raspjevanih fanova. Neke od svojih hitova izvela je i kod nas  u Narodni Living Room Acousticu i raspametila ponovno sveukupnu publiku koja uživa u njenim bezvremenskim stvarima.

Veselimo se družiti i pjevati s vama. Svirat ćemo stare pjesme s novom energijom, novim entuzijazmom i novim veseljem, a time više jer uskoro se približava i moj prvi veliki koncert koji sam ikada pripremala i radila. Još mi se sve čini nestvarno. Jako sam uzbuđena i doista me sve to veseli.”

Veliki koncert kojeg spominje je na rasporedu 28. ožujka, a karte možeš kupiti na eventim.hr

“Bit će zabavno i intrigantno. Koncept i tim suradnika postoji te će okupljati neka zanimljiva lica iz kazališta, suvremenog plesa, video umjetnosti i spremamo iznenađenje. Gosti će biti itekako iznenađnje i neću vam reći tko su do samog njihovog pojavljivanja.”

Dakle, 29. siječnja – City Plaza u Zagrebu ti donosi deset najboljih pjesama, uz mini nastupe Nine Badrić, Jelene Rozge i Vesne PisarovićKartu za taj događaj kupi na eventim.hr i tih 100 kuna si izdvojio za pet Kliničkih bolničkih centara u ZagrebuOsijekuRijeci i Splitu!

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]