Sandi predstavio novi singl: ‘Nema bolje teme za baladu nego kraj jedne ljubavi’

Piše: - 09/10/2018

Ljubav je zaista gotova, kada nema istine, već živimo život pod maskama i glumimo osjećaje kojih nema.

Za razliku od prijašnjih “happy ending” pjesama, Sandi Cenov je novim singlom “Kad sve zbrojimo” progovorio o sasvim drugačijoj temi, netipičnoj za njega, kraju ljubavi.

Kad ovako nešto izjavi glazbenik koji je poznat po nekima od najljepših ljubavnih stihova, samo se nametne pitanje – što se dogodilo?

‘Koja je bolja tema za baladu nego kraj jedne ljubavi, a ovdje se radi o ljubavi koja se lagano gasi. Smatram kako smo svi bili tijekom života ponekad svjedoci toga, da se nešto samo od sebe ugasilo. Nitko nije kriv, ali to je tako. Vjerujem kako će se ljudi pronaći u pjesmi, te da će ona probuditi emocije.’

Na žalost brojnih obožavateljica, Sandi nikada nije bio sretniji, zadovoljniji, ali i kreativniji.

‘Kad sve zbrojimo’ novi je Sandijev adut za jesenske dane i sanjarenje. Pjesma je nastala kao njegova želja, za ne toliko komercijalnom baladom, kakve i sam voli privatno slušati.

‘Svaki svoj ljubavni odnos u životu, jako sam intenzivno proživljavao, toliko je emocija skupljenih negdje u meni, od svega toga što se zbivalo u mojoj prošlosti. Još uvijek se mogu sjetiti svakog i najsitnijeg detalja iz mojih ljubavnih priča, a vođen time, jednostavno nastane onda pjesma s kojom sam sretan i zadovoljan.’, kazao je Sandi.

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]