Veljačom vladaju ljubavne pjesme – istina ili ne?

Piše: - 07/02/2022

Bacimo li pogled na vrh Top 16 narodnog, čini se da je točno kako veljačom vladaju laganice. Glasaj i ti za svoje favorite slanjem e-maila na [email protected].  Možeš glasati za najviše tri pjesme s liste, a možeš predložiti i pjesmu koja bi se trebala naći na Top 16 listi narodnog, a još nije.

Gibonijeva ‘Lažu fotografije’ trenutno je na prvom mjestu Top 16 narodnog.   

Prošle godine u ovo doba Vanna i ‘Puna memorija’ čvrsto su bili na broju jedan.  Upravo po toj pjesmi zvat će se veliki koncert u Areni Zagreb – narodni predstavlja ‘Vanna 30 godina – Puna memorija’.

Druženje koje je bilo zakazano za 5. veljače pomaknuto je  na 7. svibnja na istom mjestu!

 ‘To je još jedna lijepa subota, prva subota u svibnju kad se nadam da će biti puno bolje vrijeme u svakom smislu. Ne samo što će biti proljeće, a ne zima nego se nadam da covid vijesti više neće biti prve i najvažnije vijesti u našim životima.’ – rekla je Vanna.

Na vrijeme nabavi karte na eventim.hr .

Početkom veljače 2020.  Nina Badrić imala je zadnje pripreme za svoj veliki koncert u Areni Zagreb, a svi smo uživali u njenoj novoj baladi Ratujem s tugom. Nina je tada na narodnom rekla: ‘Mislim da je ljubav vrijedna čekanja jer se ne događa svaki dan; ne događa se ni pet puta u životu. Vrijedno je čekati tu pravu priču.‘ Pravu glazbenu priču je definitivno imala jer pjesma tjednima nije silazila s vrha naše top liste.

Spotom smo željeli stvoriti čaroliju koju ljubav stvori u tebi, ali i pokazati kako svijet izgleda izvana kada znaš da voliš.’  – tako je Franka  najavila svoju stvar Tajno koja je u veljači 2019. otišla ravno do vrha Top 16 narodnog.

Svejedno je koji je mjesec, Grašine pjesme uvijek nađu put do publike. Krajem godine, onako u zadnji tren Petar Grašo je izbacio ‘Ako te pitaju’ koja je pomela konkurenciju i pobijedila na Danu najbolje domaće glazbe 2017.  I, nismo je prestali slušati pa je i u veljači 2018. bila prva na Top 16 narodnog.Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro.  Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: – triba nan malo, triba nan samo – da se volit znamo’, rekao nam je tada Grašo. S Grašom se družimo na koncertima u Areni Zagreb 18. i 19. ožujka. Karte te čekaju na eventim.hr.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]