Veljačom vladaju ljubavne pjesme – istina ili ne?

Piše: - 05/02/2021

Tomislav Cvetković već sutra će nam otkriti  jesu li Vanna i ‘Puna memorija’ i dalje ostali na vrhu  Top 16 narodnog. 16 najslušanijih, najnovijih, najaktualnijih pjesama možeš svake subote od 16 sati  slušati na  narodnom i/ili gledati na narodni TV ( potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

U ovo doba prošle godine Nina Badrić imala je zadnje pripreme za veliki koncert u Areni Zagreb, a svi smo uživali u njenoj novoj baladi Ratujem s tugom. Nina je tada na narodnom rekla: ‘Mislim da je ljubav vrijedna čekanja jer se ne događa svaki dan; ne događa se ni pet puta u životu. Vrijedno je čekati tu pravu priču.‘ Pravu glazbenu priču je definitivno imala jer pjesma tjednima nije silazila s vrha naše top liste.

Spotom smo željeli stvoriti čaroliju koju ljubav stvori u tebi, ali i pokazati kako svijet izgleda izvana kada znaš da voliš.’  – tako je Franka  najavila svoju stvar Tajno koja je u veljači 2019. otišla ravno do vrha Top 16 narodnog.

Svejedno je koji je mjesec, Grašine pjesme uvijek nađu put do publike. Krajem godine, onako u zadnji tren Petar Grašo je izbacio ‘Ako te pitaju’ koja je pomela konkurenciju i pobijedila na Danu najbolje domaće glazbe 2017.  I, nismo je prestali slušati pa je i u veljači 2018. bila prva na Top 16 narodnog.Ovo je jedna od onih pjesama na koju sam se naježio kada sam je prvi put čuo i to mi je uvijek prvi impuls da je nešto dobro.  Što se spota tiče, moja ideja bila je oslikati toplu ljubavnu priču, a završni stih pjesme za mene je poanta života: – triba nan malo, triba nan samo – da se volit znamo’, rekao nam je tada Grašo.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]