Vatra sprema niz virtulanih koncerata

Piše: - 17/11/2020

Budući da su gotovo sva koncertna i adventska događanja u 2020. godini otkazana, Vatra je odlučila održati niz koncerata iz svoje ‘’jazbine’’, kako nazivaju svoj prostor za vježbanje, snimanje i uživanje. Za tebe su pripremili niz iznenađenja i koncerataVatra Advent Tour, a prvi je već ove subote, 21. studenog od 21 sat. Sve možeš pratiti na njihovim društvenim mrežama.

PRESS Vatra Advent Tour

PRESS Vatra Advent Tour

’Kada već ne možete na koncerte za vrijeme Adventa mi koncerte donosimo k vama, pratite nas na društvenim mrežama!’’, poručio je frontman Vatre Ivan Dečak.

Evo svih poznatih datuma:
Studeni: 21. i 28.
Prosinac: 12. i 26. dok za 20. prosinca spremaju posebno iznenađenje! Ali to nije sve! Vatra osim ovih datuma najavljuje još novih!

Dok čekaš subotu, evo ti malo za zagrijavanje! ‘Samo mi stani na prste’ vani je već skoro šest godina, ima preko sedam milijuna pregleda, i još uvijek jednako dobro zvuči.

 

Ako još uvijek nešto nije jasno, ekipa na svom Instagram profilu poručuje: Na vama je da pripremite sve potrebno za koncertni provod, te da svaku subotu od 21h budete na našoj službenoj FB ili IG stranici!

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vatra (@vatra_official)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]