Vanna i Boytronic najavili ET special show koji će se održati samo jednom!

Piše: - 11/01/2022

Najveća glazbena vijest ove godine dogodila se u Jutarnjem klubu narodnog. Vanna i Boytronic najavili su nešto što smo svi čekali – ET special show koji će se dogoditi samo na jednu večer.

U sklopu Vanninog velikog koncerta u Areni Zagreb, a kojeg održava u suradnji s narodnim, na veliku pozornicu će se po prvi put nakon 24 godina popeti i njezin bivši kolega i suradnik te osnivač ET-ja, Boytronic.

‘Te su pjesme dio repertoara, ali se u ovakvom društvu ne viđaju i ne čuju nikada. To je samo za Arenu, to je taj trenutak’, otkrila je Vanna Marku i Hrvoju u Jutarnjem klubu.

Bit će to ekskluzivno glazbeno putovanje na kojem će odvesti publiku sve do početaka njezine velike karijere, a početak je uistinu bio eksplozivan. ET je 90-ih bio prava glazbena senzacija, a sjećanje na ta vremena, samo na jednu večer, zajedničkim nastupom oživjet će Vanna i Boytronic.

‘Nema nervoze uoči koncerta. Mi smo previše toga 90-ih prošli zajedno, ali Arena je ipak posebna stvar. Za 30 godina Vannine karijere napravit ćemo sve najbolje što možemo’, poručio je Boytronic.

Postavilo se i pitanje zaslužuje li Dora preuzeti u Areni Boytronicovo mjesto pa se tako uživo u studiju održao i rap battle između njih dvoje. Tko je pobijedio, pogledaj u videu:

Ulaznice još uvijek možeš pronaći na Eventimu.

Vidimo se u Areni Zagreb 5. veljače!

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]