Utrkuj se s Markom i Hrvojem i osvoji 2000 kuna goriva u Shellu

Piše: - 10/01/2022

Fali ti akcije u životu? Ubrzaj malo uz narodni drift i Shell!

Marko i Hrvoje ovaj tjedan do četvrtka skupljaju prijave za utrku koja će se održati u petak, 14.siječnja 2022.godine, a cilj je najbolje oponašati trkaće aute i osvojiti 2000 kuna poklon bona za gorivo u Shellu.

Zato se probudi nabrijan, pročisti glasnice, pojedi nešto jako, nazovi naš besplatni 0800 1007 i tamo ostavi poruku i svoje podatke (ime, prezime i grad iz kojeg si). Moraš zvučati „što brže“ jer o tome ovisi hoćeš li se u petak utrkivati ili ne.

Dečki će u petak nakon pristiglih prijava, svatko izabrati po jednog slušatelja koji će im pomoći u pokušaju pobjede u utrci. Trka će se održati na način da Marko i Hrvoje pokušavaju biti najbrži na zadanoj stazi, a natječu se uz istovremeno puštanje tonova slušatelja koje su odabrali za utrku. Pobjednik je onaj čiji autić prvi dođe do cilja, a slušatelj čiji poziv je korišten u utrci i na taj način je pomogao u pobjedi, osvaja nagradu – poklon bon za gorivo na Shell benzinskim postajama u vrijednosti od 2.000 kuna koji nije zamjenjiv za novac i jedan autić iz Shell Motorsport kolekcije. Utješna nagrada za drugog slušatelja čiji je poziv korišten u utrci je jedan autić iz Shell Motorsport kolekcije.

Utrku možeš u petak pratiti i uživo na Instagramu narodnog.

Pravilnik narodni drift

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]