U tri dana 70 tisuća pogleda na Youtube-u

Piše: - 01/12/2020

Tomislav Bralić i klapa Intrade svojim spotovima promoviraju ljepote Lijepe Naše pa je tako i novi spot snimljen na ugljanskoj tvrđavi iz 13. st.

‘Spot za pismu ‘Ugrij mi dušu’ snimili smo u Lamjani, ispod mjesta Kali na otoku Ugljanu. Ovo je jedna ljubavna balada za koju je glazbu napisao Jure Stanić na tekst Željke Galić. Aranžman je napravija Igor Ivanović, a još jedan Igor, Igor Goić iz Zadra, naš prijatelj, snimio je spot. S njim već surađujemo dugo godina, a s Jurom i Željkom po prvi put. Zahvaljujem im što su nam dali lipu pismu, ja se nadam da je ovo još jedna u nizu lipih ljubavnih balada koje san otpiva zajedno s klapom Intrade. Nadam se da ćete svi biti zadovoljni, da ćete uživati u kadrovima spota i u zvucima nove pisme ‘Ugrij mi dušu” , rekao je Bralić.

Tomislav Bralić i klapa Intrade poznati su kao promotori povijesnih ljepota i objekata dalmatinskoga kraja. Ovim spotom nastavljaju svoj niz i publiku upoznaju s manje poznatih jadranskim znamenitostima. Svojom karizmom i prepoznatljivošću nezaobilazni su u predstavljanju Zadra, Dalmacije i Hrvatske, a na svim koncertima, osobito onima u inozemstvu, redovito pozivaju publiku da dođe u Hrvatsku.

 

(Foto: klapa Intrade / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]