TOP 16: Sve je u tvojim rukama!

Piše: - 16/12/2021

Kad na narodnom čuješ nove pjesme najbolje domaće glazbe i svojeg omiljenog izvođača – svoje favorite možeš odmah smjestiti na našu TOP 16 listu!

Ako je tvoj izvođač već na popisu, svojim glasovima možeš ga voditi do vrha ljestvice ili možeš predložiti nove pjesme koje, prema tvojem mišljenju, zaslužuju biti na ovom popisu! Glasati možeš jednom tjedno s iste e-mail adrese, a svoj glas možeš dati za najviše najviše tri pjesme dok jednu možeš predložiti da uđe na TOP 16. 

 

Trenutno nam je na trećem mjestu Petar Grašo i njegova nova fenomenalna stvar ‘Jel’ ti reka ko’ čiju smo prmijeru čuli kod Tajči u Pravom danu. Ne zaboravi da Grašo u veljači sprema koncertni spektakl i da moraš svoju kartu za Arenu Zagreb osigurati na vrijeme.

 

Na drugom mjestu TOP 16 liste, zahvaljujući tvojim glasovima, nalazi se Vatra s pjesmom ‘Nova godina nije se dogodila’ za koju nam često na društvene mreže narodnog dolazi veliki broj pohvala. Dečki su nedavno bili u Living Room Acousticu kod Nives i Marka Tolje gdje su ovu stvar i izveli.

 

Na prvo mjesto svojim glasovima smjestio si Matiju Cveka i Zdenku Kovačićek koji su maestralnim duetom ‘Tvoje usne’ potpuno iznenadili svoje glazbene fanove. Stvar nije potrebno opisivati, samo stisni ‘play’ i uživaj!

 

(Naslovna fotografija: Youtube/Tvoje usne video screenshot)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]