Tajanstvenih 3 – osvoji pet, deset ili pedeset tisuća kuna!

Piše: - 16/10/2018

Igre na sreću te ne idu, plaća nije dovoljna, a brzinski ti treba novac? Bilo za putovanje, režije, novu odjeću, knjige za klince… Ti biraš kako ćeš potrošiti 50,000 kuna koje ti dajemo.

Puno je načina za to, a jedan od najlakših načina da ih dobiješ je da pogodiš koje tri osobe iz javnog života izgovaraju glazbeni slogan Narodnog:

NAJBOLJA! DOMAĆA! GLAZBA!

Tajanstvenih 3 je igra u kojoj možeš osvojiti 5 tisuća, 10 tisuća ili 50 tisuća kuna! Tri osobe izgovaraju po jednu riječ. Tko u eteru Narodnog poveže riječ s osobom koja ju je izgovorila osvaja 5 tisuća kuna. Za dva pogotka nagrada je 10 tisuća kuna, a tko pogodi Tajanstvenih troje osvaja glavnu nagradu od 50 tisuću kuna.

Naćuli uši, slušaj Narodni i pošalji SMS na 60080:

a) s ključnom riječi „TROJE

b) imenom, prezimenom i adresom (mjestom)

c) imenima osoba za koje misliš da su Tajanstvenih 3

Svakog radnog dana igramo se više puta tako da slučajnim odabirom nazovemo nekog od prijavljenih slušatelja, puštamo mu još jednom audio isječak, a on pogađa tko je točno rekao koju riječ. Pritom može promijeniti odgovore koje je napisao u SMS-u.

Sretno!

Pravilnik pogledaj ovdje: PRAVILNIK Tajanstvenih 3 2018

Više o Simpi!

Simpa nije cicija, zato ti nudi GLANC opcije za dijeljenje među prijateljima i rodbinom

• Simpa nudi mjesečne GLANC opcije u rasponu od 24 do 74 kn koje daju još više megabajta, minuta i poruka svaki mjesec po najboljim cijenama
• VELIKI GLANC za 74 kn/mj nudi 5000 MB, 1000 minuta razgovora i 1000 poruka, a korisnicima su na raspolaganju i TJEDNI GLANC i jednokratne opcije EXTRAGLANC
• Uz GLANC PRIJENOS i PREBACI GLANC Simpa korisnici svoje megabajte, minute i poruke mogu prenijeti u sljedeći period ili ih podijeliti s drugim Simpa korisnikom

U Hrvatskoj su društvo i zajednica visoko na listi prioriteta. Istraživanja pokazuju da je zajednički identitet vrlo važan svim generacijama. Identitet i zajedništvo održavaju se u načinu života, u specifičnom smislu za humor, bogatstvu dijalekata govora i kultura, ali i u načinu na koji cijela nacija osjeća kolektivni ponos kroz uspjehe individualaca kao što su sportaši, glazbenici, znanstvenici…

Simpa GLANC opcijama podržava kolektivni duh jer korisnicima omogućuju neograničeno dijeljenje sa svojim prijateljima i rodbinom – jer Simpa nije cicija, ali svoje korisnike tretira kao begove. Uz PREBACI GLANC korisnici imaju mogućnost dijeljenja megabajta, minuta i poruka s drugim SIMPA prijateljima vrlo jednostavno. Potrebno je poslati „GLANC“ na broj 13636, odabrati jedinicu (MB, minuta, SMS), odabrati iznos, ukucati broj SIMPA korisnika i jedinica je poslana drugom korisniku. Simpa jedina na tržištu ima opciju dijeljenja svih jedinica s rodbinom i ekipom, a korisnici imaju na raspolaganju i GLANC PRIJENOS, koja omogućava automatsko prebacivanje nepotrošenih jedinica na vlastiti račun u idući mjesec. Pritom je uvjet da korisnik ima dovoljno na Simpa računu da reaktivira GLANC opciju koju koristi.

To su najpoštenije i najfleksibilnije opcije na tržištu, koje svojim korisnicima nude opciju nadogradnje, prebacivanja i maksimalnog iskorištavanja svojih jedinica – jer Simpa nije cicija!

Mjesečne GLANC opcije donose još više megabajta, minuta i poruka u rasponu od 24, 34, 54 i 74 kn i uklapaju se u svačiji džep te odgovaraju stvarnim potrebama korisnika, a korisnici na raspolaganju imaju i opciju TJEDNI GLANC koja za 19 kn uključuje 2000 MB, 200 minuta i 100 poruka. S jednokratnim opcijama EXTRAGLANC INTERNET za 1000 MB, EXTRAGLANC MINUTE za 200 minuta i EXTRAGLANC PORUKE za 200 poruka već od 9 kn korisnik može izdržati do kraja mjeseca u slučaju da je potrošio sve jedinice iz mjesečnih opcija.

Za sve koji puno telefoniraju postoji i opcija GLANC BEZ USPOSTAVE koja traje 30 dana i s kojom nema naknade za uspostavu poziva uz GLANC opcije.

Više informacija pronađi na Simpa stranicama ovdje i budi i ti beg!

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]