Sve što trebaš znati prije nego dođeš na Fusion

Piše: - 22/07/2022

Sitno brojimo do prvog još neviđenog festivalskog megaspektakla – Fusion World Music Festivala na splitskom Parku mladeži. Organizatori su pokazali pozornicu visoku 20, a široku 70 metara koja će dočekati izvođače, te otkrili što sve posjetitelji trebaju znati prije dolaska na stadion.

“Bruse se još posljednji detalji, ali da, sve je spremno za premijerno izdanje Fusion World Music Festivala. Sve smo napravili da bude kako smo i najavili – još neviđeni festivalski megaspektakl”, poručio je glasnogovornik festivala Gordan Vasilj i pozvao sve koji žele biti dio ovog glazbenog događaja da na vrijeme nabave svoje ulaznice u sustavu Entrio ili na stranicama Fusiona, te i na samom mjestu događaja – na prodajnim kućicama ispred glavnog ulaza na Park mladeži. Važno je napomenuti da se ulaznice prije ulaska na Fusion moraju zamijeniti za festivalske narukvice, što je moguće napraviti na glavnom ulazu, od 15 do 22 sata, a tijekom Fusiona od 15 do 3 sata ujutro.

Mapa-festivala-Fusion2022

Mapa-festivala-Fusion2022

Novčanici neće biti potrebni jer Fusion koristi cashless sustav, pa će se sve moći plaćati karticama i festivalskim narukvicama, koje treba napuniti gotovinom na Top Up lokacijama. Na Fusion se ne smiju nositi ruksaci i torbice, osim onih veličine dlana, kao ni otvorene kutije cigareta.

Podijeli ovu objavu

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]