Studio Sixty: Totalno drugačijih sat vremena najbolje domaće glazbe!

Piše: - 01/10/2021

Glazbenih šezdeset je prošlost, narodni ti od danas donosi Studio Sixty kakvom se sigurno nisi nadao! Hitovi najbolje domaće glazbe uz koje si se zaljubljivao, tugovao, plesao na najboljim partyjima kojih ćeš se uvijek sjećati, stvari koje su svirale na obiteljskom ručku one jedne posebne nedjelje kad ste svi bili skupa i cijela se obitelj smijala zajedno – e, to je novi Studio Sixty!

A sad idemo redom, od ponedjeljka do četvrtka od 17 do 18 sati čekaju te hitovi s kojih smo pobrisali prašinu, a uvijek ih je dobro čuti –  petkom smo za tebe i tvoju ekipu pripremili nešto posebno – tematski Studio Sixty! 

Baš ti fali jedan dobar rock koncert? Narodni se pobrinuo da jedan od narednih petaka rezervira za #samorock! Uskoro će zima pa bi pozvao ekipu na jedan roštilj nakon posla dok je još lijepo vrijeme? Narodni ti sprema #samodance Studio Sixty i garantiramo ti da ćeš uživati u stvarima koje sviramo.

Ipak, tvoje su nam želje najvažnije i na našim društvenim mrežama svakodnevno ćeš moći birati što želiš slušati i čemu želiš da posvetimo sat vremena tematskog Studia Sixty petkom!

Počinjemo danas,  a slušamo jednog i jedinog – Olivera! Njegove su nam pjesme obilježile najvažnije događaje u životu, njegove će pjesme pjevati i svirati generacije čije će vrijeme tek doći i zbog toga smo prvi tematski Studio Sixty petkom rezervirali za #samoOliver! Pojačaj narodni od 17! 

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]