Propustio si Dalmatino u Living Room Acoustic-u?

Piše: - 15/03/2022

Prošlo je nekoliko dana, a mi smo još pod dojmom genijalne gospode iz Dalmatina. Prošlog četvrtka u dnevni boravak narodnog stigli su Ivo Jagnjić i Zdravko Sunara iz grupe koja, kako jedan komentar na YouTube-u kaže, nema lošu pjesmu. I Dalmatino je, kako smo već navikli u novoj sezoni, izveo jednu stranu pjesmu. Odabrali su Erica Claptona, a zašto baš njega odgovorio je Ivo:

Izbor je bio moj. Taj tip mi je strašan! Čovjek koji ima briljantnu karijeru. Poseban glazbenik. Zadužio je svijet u ovoj domeni koja se zove popularna glazba.

Tu se Zdravko nadovezao rekavši kako Clapton voli Dalmaciju i svako ljeto tamo ljetuje.

Našoj Nives dečki su otkrili jesu li supruge ljubomorne na njihov odnos i zašto svaka obitelj doma mora imati bubanj.

Svak’ treba svirat bubanj. Bubanj je najbolji lijek za živce. Svaka obitelj mora u stanu imati barem mali bubnjić i kad bi svi svirali dva, tri, pet minuta bar na dan, nitko se nikad svadio ne bi.’ – rekao je Zdravko.

Od domaćeg glazbenog repertoara, uživali smo u novoj stvari Refužo, Cvit od kamena i onoj čije stihove znaju i stariji i mlađi “Nevrime i nesrića neće na nas nikada…”

Cijela emisija nalazi se ispod, klikni i uživaj u pola sata odlične atmosfere!

Sve možeš pratiti i ovog četvrtka od 18 na narodni TV-u (potraži na A1 – kanal 506; Max TV – kanal 611 ili ISKON – kanal 511).

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]