Pravila igre predstavila novu stvar: U spotu ćemo gledati vjenčanje!

Piše: - 10/02/2021

Meni osobno najdraža pjesma koju sam snimio s Pravilima igre, možda iskreno i najljepša. Podsjeća me na sve balade uz koje smo onako svi odrasli i jedva sam čekao da ju predstavimo‘ – rekao nam je Ivan Penezić iz Pravila igre o novoj pjesmi ‘Jedina’.

Priznao nam je kroz smijeh kako se nisu svi članovi ove ‘muške ekipe’ složili s njegovim mišljenjem, nekima je ipak najdraža ‘U hladnoj sobi’, ali njemu ima posebnu emociju zbog toga što je ‘old school’, a aranžirana je s modernim prizvukom.

Spot izlazi na Valentinovo, snimanje je bilo izrazito naporno i ovo im je, kako kaže Ivan, ‘veliki zalogaj’:

‘Rekao sam svojima doma da se ženim, reći ću samo da ne znam je li san svake žene da napuca nekog pred oltarom, ali eto u tom smjeru spot ide.’

O planovima u ovoj godini nije rekao mnogo, kaže da sve otprilike stane u ‘tko preživi, pjevat će‘, a nastupe pred publikom planiraju tek na ljeto, ako im epidemiološke prilike to dozvole. U ovoj bi nas godini mogli još počastiti i s dva ili tri singla, ali 2022. već su upisali u kalendar kao godinu koja će zaokružiti priču – ‘Ovo je period u kojem trebamo preživjeti, posebno kad je glazbena industrija u pitanju. Ja se nadam da će sve biti dobro da možemo dovršiti treći album benda.’ 

Dobro je za njih svakako bilo u prošloj godini jer su Pravila igre ušla u Top 10 pjesama prema izboru slušatelja narodnog na petom Danu Najbolje Domaće Glazbe s pjesmom ‘Usne od šećera’. Dok čekamo novi spot, prisjetimo se tog nastupa:

 

 

(FOTO: Facebook Pravila igre)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]