Poruka izvođača najbolje domaće glazbe za početak škole!

Piše: - 03/09/2021

Od ponedjeljka ponovno u školske klupe – iako je to jednako stresno i za djecu i za roditelje, izvođači najbolje domaće glazbe za sve vozače imali su nekoliko poruka. Put do škole može biti opasan, ali ako su svi sudionici prometa dovoljno oprezni, brige ne treba biti. Posebno je to istaknuo Ivan Dečak iz grupe Vatra koji i sam ima malenog školarca koji od ponedjeljka kreće u prvi razred. Zbog toga je, kaže, doma veselo, ali i užurbano.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vatra (@vatra_official)

//www.instagram.com/embed.js

Danijela Martinović poručila je svim vozačima da budu maksimalno oprezni: ‘Pozivam sve vozačice i vozače da budemo strpljivi i pažljivi, da poštujemo sve znakove i čuvamo našu djecu. Na vrtuljku stvarnosti jedino nam treba dječjih osmijeha.’ 

Znam da uvijek žurite, žurite i kad treba djecu prebaciti u škole, vrtiće, ali svi bismo trebali biti pažljivi i oprezni‘ – rekla je Franka koja još nema školarca, ali i sama priznaje da maleni Viktor toliko brzo raste da će sve ove situacije i njoj samoj doći vrlo brzo.

Ne gledajte svoje mobitele i budite fokusirani na vožnju jer je to jedini način da zaštitimo naše školarce‘ – kratko i jasno je rekao Kedžo.

Pozivu na maksimalan oprez svih vozača pridružila se i Albina nadajući se da se klinci vesele početku novih školskih avantura: ‘Čuvajte dječicu da sretno dođu u svoje školske klupe.’

 

 

Podijeli ovu objavu

Nastavi čitati

[There are no radio stations in the database]