Oproštaj od Doris uz klapu Iskon: priredili smo joj iznenađenje za kraj

Piše: - 11/10/2019

Nakon gotovo sedam godina, naša Doris na Narodnom je odradila zadnji radni dan. Zadnje javljanje u Jutarnji klub bilo je uz Marka i Hrvoja, a potrudili smo se da joj godine na radiju i oproštaj ostanu u najljepšem sjećanju.

Rastanak je bio težak… „Balzamirala sam osjećaje. Toliko sam već plakala da se ne želim ponavljati, odradit ću to doma“, poručila je Doris na početku zadnjeg sata u eteru Narodnog, ali suza je ipak moralo bili – zbog iznenađenja koje ju je čekalo.

Dorisina pjesma je ‘Dobra večer, prijatelji’. Toliko puta ju je otpjevala da je već postala njezin zaštitni znak. Jedino logično bilo je da joj dovedemo klapu Iskon kako bi uživo zajedno s njom, posljednjeg puta na Narodnom, otpjevala svoju najdražu pjesmu.

„Hvala. Ne znam jesam li ikada u životu ostala bez teksta…“, zaključila je emotivna Doris. Nakon gotovo sedam godina na radiju, kreće u nove poslovne izazove.

Slušatelji su zvali kako bi se pozdravili s Doris i prisjetili se njezinih brojnih anegdota, a jedan joj je poručio da će sada imati više vremena za naučiti bočno parkiranje.

Njezin kolega iz Jutarnjeg kluba na Narodnom, Hrvoje ipak neće ostati sam u programu od šest do devet sati. Već danas pridružio mu se Marko. Tako od ponedjeljka u 6 Jutarnji klub možeš slušati upravo u tom sastavu.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]