Opća opasnost za Narodni obradila Vannin hit ‘Kao da me nema tu’

Piše: - 07/06/2019

Jako je malo onih koji mogu otpjevati Vannine pjesme, a da to zvuči dobro. Jedan od njih je definitivno Pero Galić iz Opće opasnosti koji je dokazao da vokalno može dosegnuti zavidne visine. Vannin hit ‘Kao da me nema tu’ dobio je novu verziju…

“Vidi se ta duša i srce koje gori dok ona to izgovara i dok pokazuje ljudima koji su pred njom tako da nama je ovo uistinu bio izazov, ali mislim da smo se nekako snašli.”, prokomentirao je Pero njihov izbor za obradu.

Bend je stigao u Narodni Living Room Acoustic kako bi predstavili novi album ‘Karta do prošlosti’ koji je u prodaji tjedan dana i podsjetili slušatelje i gledatelje na neke svoje novije i starije pjesme. U dnevnom boravku Narodnog tako su, uz obradu, izveli pjesme ‘Kriva si’, ‘Pobjeg’o sam’ i novi singl ‘Karta do prošlosti’.

“Mi samo radimo ono što vjerujemo da je naše najbolje, iznosimo to van, publika to prepoznaje.”

Dečki su se prisjetili svojih početaka prije više od 25 godina, kad su bili mladi cover bend iz Županje“Putujemo svoj put već 27 godina. Tad je bilo nemoguće uopće zamišljati da ćemo mi sjesti u studio i snimati pjesme, da ćemo biti bend koji će svirati svoj rock ‘n’ roll.”

Upravo o tom vremenu govori novi album. Dečki vole reći da je to bilo vrijeme kad je sve bilo ljepše i “trava je bila zelenija”…

“Cijela priča kreće od osnovne škole, svi smo vršnjaci, po istom dvorištu smo trčali, lovili se, učili matematiku, trudili se izgraditi svoj put pa se on dogodio u glazbi. U neko doba su to bile duge kose, malo manje kilograma, kožne kaubojke, špicaste gitare, ali smo svirali sa srcem. Mi smo iz toga izašli sad već pomalo stari, debeli, ćelavi… Ali duh je ostao isti.”

Opća opasnost svojim je gostovanjem zatvorila drugu sezonu Living Room Acoustica čiji nastavak stiže s jeseni. Moći ćeš ga pratiti svakog drugog četvrtka od 18:15 na Narodnom, Narodni TV-u i Facebooku.

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]