Opća Opasnost ne prekida tradiciju?

Piše: - 03/12/2020

Opće poznata je činjenica o tome kako su bend Opća Opasnost i njihovi fanovi vezani neraskidivom vezom i ne mogu dugo jedni bez drugih. Upravo su zato ovih dana dečki iz Opće na sto čuda jer ne mogu ni zamisliti da, iz nekog razloga, prekinu tradiciju održavanja božićnih koncerata u svojoj Županji.

Na svojoj FB stranici bend moli svoje fanove pomoć:

 Ove godine je na redu ‘10. Božićni koncert Opće Opasnosti i prijatelja‘. Razmišljamo kako ne prekinuti tradiciju i na koji način ga održati.
Ima li netko prijedlog?
Fanovi su se već krenuli s prijedlozima:
Edvina – ‘Ne mogu ni zamisliti da ga neće biti. Želimo koncert bar na otvorenom uz propisane mjere, pa neka bude i _20 stupnjeva! Bitno da nam je duša zagrijana i ispunjena!!’
Katarina – ‘Online! Kad je sve danas na tehniku otišlo. Vi iz svog doma, a mi iz svog!’
Damir – ‘Online u dvorani uz najvece fanove u ogranizaciji da bude unutri 50 najvecih fanova + 10 koji koji bi dobili na nekoj nagradnoj igri!!!! normalno bez ostalih bez rodbine!!!’
Vremena je sve manje da se koncert organizira pa, ako imaš dobru ideju, priključi se vojsci obožavatelja Opće Opasnisti i pošalji svoj komentar.
Samo da se ne prekine tradicija….

Nema boljeg nego Peru Galića slušati uživo. Zato se rado sjećamo nastupa Opće Opasnosti na Danu Najbolje Domaće Glazbe u veljači 2020.

 

 

(Foto: Opća Opasnost / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]