Objavljene nominacije za Porin, Mia Dimšić ima ih devet

Piše: - 23/02/2018

Poznata su imena izvođača koji će u ožujku kući možda odnijeti Porina. Na 25. izdanju ove nagrade za kipić će se boriti imena poput Jacquesa, Kedže, Massima, Detoura, ali i Mie Dimšić, koja predvodi s čak devet nominacija. Prema glasovima struke, ona bi mogla pobijediti u kategorijama ‘Album godine’, ‘Pjesma godine’ ili ‘Najbolja ženska vokalna izvedba’ gdje su joj konkurentice Josipa Lisac s pjesmom ‘Tebi putujem’ i Antonela Doko s ‘Odlična stvar’.  U istoj kategoriji, ali za muške izvođače, u Splitu će se birati između Jacquesa, Kedže i Olivera Dragojevića.

Osim ‘Život nije siv’ Mije Dimšić, za najbolji album pop glazbe nominirani su ‘Pogrebi i pomiriši’ grupe Jinx i ‘Iluzije’ Natali Dizdar. Osim ove, Jinx se može pohvaliti još jednom nominacijom i to onom za najbolju izvedbu grupe s vokalom za pjesmu ‘Easy’. Društvo u toj kategoriji prave im Darko Rundek & Ekipa s ‘Tamni jorgovan’, Detour s ‘Biram’ i Parni Valjak s pjesmom ‘Vrijeme’.

Jedna od zanimljivijih kategorija je i ona za pjesmu godine, gdje su nominirane ‘Ako voliš ovu ženu’ Bebeka i Olivera, ‘Bezimeni’ Mie Dimšić, Detourov ‘Biram’, Massimova ‘Neka ti plove brodovi’ i ‘Reno 4’ Mile Kekina.

Sve nominacije možeš pronaći ovdje, a tko će doma s Porinom, saznat ćemo 23. ožujka u splitskoj Spaladium Areni.

(foto: Youtube Screenshot)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]