Novu Jelenu Rozgu slušaj samo na narodnom

Piše: - 23/08/2022

Za svoj 45-ti rođendan Jelena Rozga pripremila je svojim obožavateljima posebno iznenađenje – staru pjesmu u novom izdanju!  ‘Zar je ljubav spala na to’ prije više od 20 godina otpjevala je u duetu s Tifom kao članica Magazina, a sada je Tifu zamijenio Matija Cvek. Radi se o jednoj od pjesama s njenog akustičnog albuma koji očekujemo u listopadu.

Jelena se rano ujutro javila ekipi Jutarnjeg kluba narodnog: “Ovo je poklon mojoj publici. Bila bih najsretnija kad bi im se pjesma i akustični album svidjeli, to bi mi bio najveći poklon”.

O drugom vokalu u pjesmi nije morala puno razmišljati, kaže kako je odluka bila momentalna: “Otkad smo počeli slagati aranžman za tu pjesmu, samo sam rekla – Ja bih Matiju. Samo sam njega čula u tom trenutku”. I to je bilo to.

Matija je imao priliku dokazati se kao Jelenin fan još u Living roomu narodnog kada je otpjevao njezinu pjesmu ‘Suze biserne’.

Jelena uskoro planira izbaciti još jednu pjesmu prije izlaska akustičnog albuma, a onda kreću i koncerti u arenama. Prva je na redu je zagrebačka 17. prosinca, a onda i splitska 11. veljače 2023. godine. Već zna s čime će početi i završiti nastupe, a uzbuđenja i male treme ne nedostaje: “Kad smo započeli te razgovore tresla sam se na sastancima, u očima su mi se skupljale suze. Meni to toliko znači… Ne želim razočarati svoju publiku nego im dati sve najbolje od sebe.”

Ekipa Jutarnjeg kluba narodnog odlučila je Jeleni pomoći u odabiru pratećih vokala za nadolazeće koncerte, a ujedno joj prirediti i jedno malo iznenađenje za rođendan.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli narodni (@narodni.official)

Novu verziju pjesme ‘Zar je ljubav spala na to’ u Matijom Cvekom slušaš samo na narodnom sve do četvrtka!

 

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]