Novi spotovi mladih zvijezda: Marko Kutlić, Lach i Mateo Pilat imaju nove pjesme

Piše: - 11/02/2018

Nakon što je premijerno na Narodnom predstavio svoju novu pjesmu ‘Usne tvoje‘, Marko Kutlić je objavio i spot za istu pjesmu. U spotu, uz ‘buntovnog‘ Marka, glumi i Helena Marinović.

Danima sam fućkao tonove koji su me doslovno progonili. Svakodnevno sam ih ponavljao i nikako mi nisu izlazili iz glave. U jednom trenutku, sjetio sam se da mi je prije jedno godinu dana moj dragi prijatelj, a sada i kolega, Aleksandar Čubrilo, poslao jedan zanimljiv tekst. Prošao sam kroz tekst istom melodijom i savršeno su se poklopile” – objasnio je Marko kako je pjesma nastala.

Stjepan Lach je znao što radi kad je za svoj prvi singl odabrao pjesmu ‘Nije važno‘ za koju je i sam rekao da je odmah znao da ima veliku pjesmu, čim ju je prvi put zapjevao.

Lach je kao i mnogi koji danas počinju svoju karijeru, prvo pokušao na Voiceu, a onda je uslijedio poziv da pjeva u HTV-ovoj ‘A strani‘ gdje ga je publika brzo prihvatila.

I dok je Marko Kutlić već poznato ime na sceni, Mateo Pilat (kao i Lach) tek kreće u osvajanje hrvatskog glazbenog neba. Matea smo također prvo upoznali na Voiceu, a već je imao singlove ‘Gelosia‘ i ‘Izgubljeni raj‘.(naslovna foto: Stjepan Lach, Facebook/B strana)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]