Ninu Badrić dočekale bengalke u Splitu, a ona se odužila nezaboravnim koncertom u dnevnom boravku

Piše: - 27/09/2018

Nikada u životu nisam ovo doživjela, nikada nisam imala nastup u dnevnom boravku i meni je ovo čarobno” – rekla je oduševljena Nina Badrić na početku koncerta koji je Narodni sinoć priredio svojoj slušateljici Vedrani Majstrović i njezinoj obitelji u Splitu.

Ninu je već ispred zgrade na splitskom Mertojaku dočekala bakljada, a onda je uslijedio pravi koncert u stanu u kojem se uspjelo nagurati sedamdesetak ljudi.

Ovo je nestvarno, neopisivo… da večeras Nina Badrić pjeva samo za nas u našem stanu! Hvala Narodnom koji nam je omogućio ovu nevjerojatnu večer!”, oduševljena je bila Vedrana, sretna dobitnica ‘Koncerta u tvom domu’.

Susjedi su virili s okolnih balkona dok je Nina uz glasnu podršku okupljenih pjevala svoje najveće hitove: ‘Čarobno jutro’, ‘Nek ti bude kao meni’, ‘Takvi kao ti’, ‘Dani i godine’ pa sve do najnovije ‘Rekao si’ koju su već svi znali napamet.

https://www.facebook.com/narodni.hr/videos/490383748131181/

Još sam pod dojmom! Ne mogu još sebi doći da su me dočekali s bakljadom, bilo je sjajno pjevati, osjećaj je genijalan” – rekla nam je Nina na kraju nezaboravne večeri tijekom koje nije zaboravila i na Olivera. S njegovom ‘Zbogom ostaj ljubavi’ je i završila ovaj nesvakidašnji koncert koji će obitelj Majstrović pamtiti do kraja života.

Tulum kod veselih Majstrovića se nastavio i kasnije, a voditeljica večeri Tatjana Jurić se opustila uz malo hehehelija 😉

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]