Nina stiže na Fusion World Music Festival: ‘Pokazat ćemo što možemo!’

Piše: - 16/05/2022

Ovo ljeto sve će biti u znaku Fusion World Music Festival koji će biti u Parku mladeži u Splitu.  Među poznatim izvođačima koji će nastupiti 23. srpnja je i Nina koja kaže:

Splitska publika je zaista fantastična,  jedna od najboljih na svijetu i ja znam da ćemo uživati!’

Ovo neće biti uobičajeni koncert na koji smo inače navikli. Steći ćete dojam što se sprema ako vam kažemo da je za produkciju odgovorna ekipa koja stoji iza festivala ULTRA Europe, najvećeg međunarodnog glazbenog događaja u povijesti Hrvatske i jednog od najvećih na Starom kontinentu. Zahvaljujući tome izvođači Fusion Festivala imat će jedinstvenu priliku nastupiti na jednoj od najvećih pozornica u Europi.

Nina se veseli takvim uvjetima:

Naravno da mi je palo na pamet da ću jednom nastupati na takvoj bini i s takvom produkciji.  Smatram da i nama glazbenicima u Hrvatskoj takve bine pripadaju, ali s obzirom na financijsku situaciju nitko od nas si to ne može priuštiti S retna sam da se vidimo na Fusion Festivalu s jakim sastavom, s jakom postavom i pokazat ćemo što možemo.

Dolazak u Split za Ninu je kao odlazak doma:

‘Obožavam Dalmaciju, obožavam otoke, obožavam biti dolje i često sam privatno na Hvaru. Često sam privatno i u Splitu gdje imam puno prijatelja.  Ja se dolje osjećam – domaća!’

Tko će još nastupati uz Ninu, Doris Dragović i Gibonnija saznaj u srijedu na narodnom kada otkrivamo cijeli line up.

Karte već sada možeš nabaviti na fusion.hr .

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]