‘Nikada ovako’: Silente kakvog ne viđamo često!

Piše: - 19/05/2021

Nikada ovako‘, treći singl s nadolazećeg albuma dubrovačkih mladih i talentiranih glazbenika, osvojio je srca slušatelja na prvu, a sad nam je ekipa iz Silentea dozvolila da zavirimo ‘behind the scenes’ i vidimo kako to izgleda kad snimaju spot.

Pjesma je početkom travnja premijerno puštena na narodnom u Jutarnjem klubu, a samo par sati nakon što ju je Marko pustio u eter – izašao je i spot.

Sniman je u Dubrovniku uz pomoć kazališne družine Kolarin. ‘Za scene maskenbala morali smo napraviti pravu atmosferu da to izgleda uvjerljivo. I napravili smo, postalo je opasno vruće u jednom trenu. Cijela postava benda, glumaca i statista je poludila. Tibor se zapalio. Ne zbog atmosfere, nego zbog baklje sa zapaljenim voskom koja se prolila po njemu dok smo plesali. Ali svejedno – party života! – poručili su iz benda.

 

‘Sve ljubavi se čine kao da su ‘Nikada ovako’. Svaki put mi se čini kao da nikada ovako neću voljeti. Problem je kada ‘Nikada ovako’ stvarno dođe. I onda vidiš da ono prošlih puta nije bilo tako teško, ali ovo je. I trebaš krenut ispočetka, a ne znaš kako. Čudesna pjesma koja nikako da se odluči je li sretna ili tužna.‘, zaključila je Doris.

 

(FOTO: youtube video Silente-Nikada ovako)

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]