NatjeČaj narodnog ima lovu za tebe

Piše: - 27/11/2020

Koliko dobro poznaješ najbolju domaću glazbu, možeš saznati u ponedjeljak u Jutarnjem klubu kod Marka i Hrvoja u NatjeČaju narodnog! I ne samo to, nego si uzeti i neku skroz dobru lovu!

Svaki dan od ponedjeljka do petka od 7 do 8 sati ujutro dečki će izgovoriti 5 riječi neke pjesme, i to jednu po jednu, izmješanim redoslijedom. Ti trebaš pogoditi o kojoj se pjesmi radi i na potrošačkoj kartici dobiti iznos koji si zalužio. Naime, ako pogodiš prvi o kojoj se pjesmi radi već nakon prve riječi, osvajaš 2.000,00 kn na potrošačkoj kartici. Ako pogodiš o kojoj se pjesmi radi nakon druge riječi, osvajaš 1.500,00 kn na potrošačkoj kartici, ako pjesmu pogodiš nakon treće izgovorene riječi osvajaš 1.000,00 kn na potrošačkoj kartici. Ako to učiniš nakon četvrte izgovorene riječi, osvajaš 700,00 kn za na potrošačkoj kartici, a ako pogodiš o čemu se radi tek nakon pete riječi, osvajaš najmanji iznos – 500,00 kuna na potrošačkoj kartici.

Javljaš se na naš porukator, na broj 60080  (cijena SMS-a 2,40kn, PDV uključen) sa svojim imenom, prezimenom, adresom i odgovorom za koji misliš da je točan, odnosno s imenom pjesme koju tražimo, a koja sadrži te riječi. Prvi točan odgovor u danu osvaja nagradu. Svaki dan biramo jednu pjesmu, nagrađujemo ukupno 5 slušatelja.

Pravilnik NatjeČAJ slagalica

 

 

Podijeli ovu objavu
Tagirano kao:

[There are no radio stations in the database]