Mia i Marko objavili spot za ‘Sva blaga ovog svijeta’

Piše: - 26/07/2019

🎼 …ti, kad baciš sidro među sne
i kada dođu nevolje
ljubav će imat zadnju riječ… 🎼

‘Sva blaga ovog svijeta’, pjesma koja nas je već sve osvojila.

Duet dvoje sjajnih glazbenika Mije Dimšić i Marka Tolje, na Splitskom festivalu osvojili su treće mjesto prema izboru publike. Ovu mediteransku baladu sada možemo i slušati i gledati u upravo objavljenom videospotu.

Za Miju i Marka ovo će ljeto biti mješavina posla i uživanja.

‘Ovo ljeto sam svugdje. Srpanj sam si namjerno oslobodio od nastupa. Poslije Splitskog festivala bile su neke sitnice, ali kolovoz se zahuktava sa svirkama i bit će me svuda, od Istre do Dubrovnika. Planiram, malo ciganski, povesti i obitelj sa sobom. Da probamo i to. Bili smo skupa na Splitskom festivalu, a sad ćemo probati dalje, još ovo ljeto dok je žena na porodiljnom’, rekao je Marko.

Miji pak slijedi nešto lakša polovica ljeta, uz nekoliko gaža, pa će napokon, nakon godina stanke, otići na more.

‘Sigurno ću biti malo u Zadru kod frendice, malo kod Domenice na Korčuli, malo ću biti kod svojih. Oni idu na Ugljan pa ću im se utrpati. Teško mi je isplanirati od datuma do datuma, pa se uvalim ljudima koji su cijelo ljeto na moru. Javim im dan ranije da dolazim. Bit ću nešto i u studiju’, opisala je svoje ljeto Mia.

Marka Tolju ovog ljeta imat ćemo priliku uživo slušati 1. kolovoza na Trsatskoj gradini u njegovoj rodnoj Rijeci gdje će mu se kao posebna gošća pridružiti i Mia, te 4. kolovoza u Tvrđavi Barone u Šibeniku.

 

(foto: Marko Tolja / Official Facebook)

Podijeli ovu objavu

[There are no radio stations in the database]