Tatjana Jurić

Naša Tajči je prava gradska cura… Zagreb je njezin grad kojeg obožava, ali da ne bi bilo zabune, nosi ona u sebi i tatine dalmatinske i mamine primorske gene. 

Oduvijek je znala da će “kad naraste biti teta na televiziji“. “I spikerica na radiju” dobacila bi njezina mama. Vidjelo se to odmah. Kad je pobjegla je s televizije na radio, svi su je čudno gledali. Rekla je, idem tamo gdje mi daju govoriti. I eto je, sad je više ne možeš ugasit. 

Tatjana Jurić Pravi dan Narodni

Tatjana Jurić Pravi dan Narodni

Stalno je gladna. Ali stalno. Studirala je Politologiju, a sam magisterij pisala je na temu “Tržišna prepoznatljivost komercijalnih TV medija posredstvom izgradnje personalnih brendova”. Vjerojatno i ti ne kužiš o čemu se ovdje radi. Jedino u što smo sto posto sigurni je da ovu curu jako zanimaju mediji i politika. Ubojita kombinacija. “Politologija”, odmah će galamit, “nije to ista stvar”. Ok, ok.

Tatjana jurić Narodni Pravi dan

Tatjana jurić Narodni Pravi dan

Osim televizije (a radi i na NovojTV) obožava radio i sve što dolazi uz njega, pa naravno i najbolju domaću glazbu. Tako je još kao mala Miši Kovaču pod prozorom, vikala da ga voli. Dalmatinski geni, daaa. Uglavnom, uvijek bez dlake na jeziku, svidjelo se to nekom ili ne!


[There are no radio stations in the database]